אירועים
חזרה לכל האירועים

שעה אקדמית: על מגפות, השפעה חברתית ולימודים במרכז האקדמי שלם

כללי

מה זה אומר להיות סטודנט במרכז האקדמי שלם? במפגש הזה תוכלו לקבל מגוון תשובות לשאלה הזו באמצעות טעימה מחוויית הלימודים ומפגש ישיר עם אנשי סגל, סטודנטים ובוגרים. יהיה מעניין, זה בטוח.

מה מחכה לכם?

18:00– התכנסות – קחו שלוק מהקפה בזמן שכולם נכנסים.

18:05 – הרצאת בזק: ד"ר ליאון יעקובוביץ'-עפרון: "מסע בין מגפות: קווי דמיון בין המגפה השחורה והקורונה". אין דרך טובה יותר לחוות את חשיבותה של השכלה רחבה וחשיבה ביקורתית.

18:20 – אמלק: אפרת, מנהלת מחלקת קבלת תלמידים, תציג בקצרה את המרכז האקדמי שלם, חוויית הלימוד ותוכנית המלגות ותעמיד בפני הבוגרים משימה בלתי אפשרית: לסכם את חוויית הלימוד במילה אחת.

18:30 – קולות מהשטח: מפגש עם סטודנטים ובוגרים של המרכז האקדמי שלם, בהנחיית אודליה, ראשת מחלקת חדשנות וקשרי בוגרים.

מה עושים עם התואר? שני בוגרים שכבר משפיעים בשטח ישמחו לשתף בחוויות ולהשיב על שאלות:

• תומר סויססא: מנהל מחלקת חדשנות בתעשייה וקשרי חוץ – מרכז כנרת לחדשנות ויזמות
  • ליזה זאוטנר: מנהלת קשרי משקיעים בארגון מעוז וסטודנטית בתוכנית תל"ם לדוקטורט במדעי המדינה
  • מה קורה בלימודים? שני סטודנטים ישמחו להשיב לשאלות על חוויית הלימודים, האתגרים והתחושה הייחודית של שותפות בקהילה לומדת:
    • עידו גיל: סטודנט שנה ד' ואנליסט ב-Consul, ארגון ללא מטרת רווח המסייע לעסקים יצרניים בפריפריה החברתית
    • שירה מזרחי: סטודנטית שנה ג' ורכזת תחום חיילים משוחררים ב"מרכז צעירים ירושלים"

18:55 – השתכנעתם: עדי ממחלקת קבלת תלמידים תיתן פרטים על תהליך המיון והגשת מועמדות. בהצלחה!

19:00 – משוחררים. אבל כדאי להישאר עוד קצת: אנחנו משיבים לשאלות שנשלחו בצ'אט בזמן המפגש.

מרץ 2021

א ב ג ד ה ו ש

יום פתוח דיגיטלי

25.06  |  20:00-17:00

בואו לחוות איך זה ללמוד אצלנו

אתם מוזמנים להצטרף אלינו ליום פתוח דיגיטלי: להרגיש איך זה ללמוד אצלנו, להכיר את תוכנית הלימודים, להבין איך התואר שלנו יכול להביא אתכם למקומות מדהימים ולשאול אותנו כל מה שמעניין אתכם.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

ביקור בשלם

בואו להכיר אותנו קצת יותר

כדי שתוכלו להכיר אותנו באמת, אתם מוזמנים להצטרף ליום שגרתי אצלנו. בואו להרגיש אותנו בלי תיווך: היכנסו לשיעור*, שוחחו עם הסטודנטים בהפסקות ובדקו אם אנחנו "מרגישים" לכם נכון

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם

*הביקור בשיעורים הינו בתיאום מראש בלבד

הרשמה ליום המיון

18.08  |  14:00-08:00

יום המיון כולל מבחן המעריך כישורים אנליטיים וחשיבה ביקורתית, משימת כתיבה ודיון קבוצתי. מועמדים שעברו בהצלחה את שלושת השלבים הללו יזומנו לריאיון אישי.
ההשתתפות ביום המיון הינה בהזמנה בלבד.

מצטיינים? השאירו את פרטיכם ונחזור אליכם עם כל הפרטים

* יום המיון יתקיים במתכונת דיגיטלית. במידה שנוכל לקיימו פיזית, נודיע על כך מראש.
* אנחנו לא דורשים פסיכומטרי

מתעניינים בלימודים?

דברו איתנו

המרכז האקדמי שלם מעניק תואר ראשון דו־חוגי למצטיינים שמחפשים חוויה אינטלקטואלית וחברתית ייחודית ושואפים לאזרחות פעילה ומשפיעה בחברה הישראלית. נשמע טוב? כדאי שנדבר.

מצטיינים? השאירו את פרטיכם ונחזור אליכם בהקדם